En av flere fordeler denne kista (innfelt) gir, er at brukeren kan står fritt til å bruke et hvilket som helst type planlokk eller hardtop på pickupen. Ikke bare ADR-godkjent hardtop.

ADR-godkjent transportkiste til pickup-lasteplan

Pickup-Pro har i samråd med Statens Vegvesen utviklet en ADR-godkjent transportkiste for montering på pickup-lasteplan.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi har overgått gjeldende krav under konstruksjonen av denne transportkista, sier daglig leder Jan Magnus Hovlandsdal hos Pickup-Pro.

Vinkelen på lokket i åpen stilling er justerbart etter behov. Lokket settes i åpen stilling ved å gå forover på utsiden av lasteplanet, enten den monteres på høyre eller venstre side i planet.

Kista boltes til planbunnen. Det er to bolthull i hvert av de fire festeørene for lettere å tilpasse bolteplasseringen i forhold til profiler i planbunnen og/eller undersiden av planet. Utvendig overflate skal tåle hard behandling og Innvendige mål er 99x99x30 cm.

En av flere fordeler denne kista gir, er at brukeren kan står fritt til å bruke et hvilket som helst type planlokk eller hardtop på pickupen. Ikke bare ADR-godkjent hardtop.

Det er to bolthull i hvert av de fire festeørene for lettere å tilpasse bolteplasseringen i forhold til profiler i planbunnen og/eller undersiden av planet.

- Dette har vært et stort problem spesielt for brukere av amerikanske pickuper, da det ikke finnes tilgjengelig ADR-godkjente hardtopper eller planlokk til disse. Men kista passer til bruk på alle pickuper på det norske markedet, sier Hovlandsdal.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS