Avtalen ble beseglet på Jessheim onsdag 10. mai ved en Valtra N103H. Fra venstre: Daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor, daglig leder Frank Ole Sørensen i Hæhre Maskinutleie, innkjøpssjef Tom Wigdal i Hæhre Maskinutleie og markedssjef Per Ivar Hveem i Akershus Traktor.

BetonmastHæhre kjøper ti Valtra N103H5

Akershus Traktor AS har inngått avtale med Hæhre Maskinutleie om å levere ti nye Valtra N103H5 traktorer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det er også en opsjon i avtalen på kjøp av tre Valtra-er til.

Traktorene kommer ferdig utrustet fra fabrikk og leveres med fem års garanti i tillegg til serviceavtale.

Frank Ole Sørensen, som er daglig leder i Hæhre Maskinutleie, er meget godt fornøyd med servicen til Akershus Traktor som selskapet har vært kunde av siden 2005:

- Den har fungert 110 prosent, noe som er viktig for oss i den daglige driften. At de ansatte er blitt kjent med Valtra-traktorer gjennom mange år er heller ikke et minus. Overgangen og opplæringen på de nye traktorene blir nå veldig grei, sier han.

Spesialutstyrt

Alle traktorene er skreddersydd med blant annet skogsdekk, ståltank og frontlaster. I tillegg inneholder leveransen skuffer og pallegafler fra Ålö, kjettinger fra Lilleseth Kjetting og triangelkobling fra Lyng Triangel.

Traktorene skal bringe steinmasser i skuffe til toppfylling av borehull. De utstyres med kompressor på trepunkten som skal brukes til å blåse ren hullene før sprengstoffet fylles i.

Bytter inn sju traktorer

De nye Vatra-ene skal erstatte sju Valtra-er som Hæhre Maskinutleie bytter inn. Det blir en nettoøkning på tre, og muligens seks dersom opsjonen benyttes.

Akershus Traktor AS er naturlig nok fornøyde med å få fornyet tillit hos utleieselskapet som er en del av det nyopprettede BetonmastHæhre-konsernet:

- Vi setter stor pris på den tilliten de har vist oss gjennom mange år og nå igjen ved inngåelse av denne avtalen, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

Powered by Labrador CMS