Det var god stemning da en munter adm. direktør, Julie Brodtkorb, i MEF innrømmet feil matvalg i The Qube på Gardermoen. Foto: Hans Kristian Barbøl

Brodtkorb la seg flat

- Jeg har gjort en feil.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

For første gang i «manns minne» var det ikke flesk og duppe på Brakkemiddagen når bransjen møtes til fest på Arctic Entrepreneur 2018. Flesket ble byttet ut med burger.

Det falt på steingrunn hos anleggsfolket. Administrerende direktør i MEF, Julie Brodtkorb, er som vanlig flink til å lytte til sine medlemmer og tok selvkritikk på matvalget.

Noen timer før Brakkemiddagen sto hun på scenen i den store utstillerhallen. Med et smil om munnen sa hun:

- Jeg har gjort en feil. Jeg legger meg flat. Jeg burde visst at man ikke skal ta fra mannfolk maten de er vant med. I år blir det gode burgere, men neste år lover jeg at flesk og duppe er tilbake på Brakkemiddagen. Jeg kan faktisk love dere så mye flesk og duppe, at dere vil glede dere til å reise hjem etterpå.

Selvkritikken ble godt mottatt av entreprenørene i salen. Neste år, i 2019, skal det igjen bli favorittretten...

Powered by Labrador CMS