Case lanserer Steg IV-maskiner

Case lanserer Steg IV-maskiner

Case Construction Equipment introduserer CX75C SR og CX80C som klarer utslippskravene til Steg IV.

Utslippskravene til Steg IV oppfylles med resirkulering av nedkjølt eksosgass kombinert med en dieseloksidasjons-katalysator. Det er ikke et krav om dieselpartikkelfilter på disse maskinene.

Større førerplass

Korthekkmodellen CX75 SR og den konvensjonelle CX80C er blitt utviklet med førerkomfort og sikkerhet som prioritet. Førerhuset er blitt fullstendig redesignet, for å møte ROPS og FOPS nivå II sikkerhetsstandarder. Den innvendige plassen er økt og hytten er bredere enn den forrige CX75 og CX80. Utvidet bruk av sikkerhetsglass forbedrer også sikten til forsiden av maskinen. Sikt bakover er forbedret med bruk av ryggekamera.

Større arbeidskapasitet

CX75C SR og CX80C utvikler 9% mer hydraulisk kraft enn sine forgjengere. En 148 l/min-pumpe erstatter den tidligere 136 l/min-pumpen.

For å maksimere arbeidstiden, har de nye maskinene en stor 120 liters drivstofftank, som fylles med den elektriske bunkringspumpen.

Radiatorer, filtre, motor og hydraulikksystemet kan lett nås fra bakkenivå. Noe som gir en enkel og trygg service.

Mange valgmuligheter

Med et utvalg på tre bomsystemer, (mono-boom, swing-boom eller offset-bom), fire ekstra hydraulikk-systemer (enten hånd- eller fotkontrollert), tre beltealternativer (gummi, gummi/stål eller stål belter) og to stikkelengder, kan Cases mellomstore gravemaskiner håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

Norsk standard

Standard for Norge er monoboom, og 1,7 m arm på CX75C SR (kort arm for rotortilt-montering) og 2,2 m for CX80. Begge med 450 mm stålbelter. Alle sammensetninger kan velges, dersom standard ikke skulle være beste alternativ.

Begge modellene kommer med Isuzu-motor på 55 hk (41,2 kW). CX75C SR veier fra 7960 til 8360 kg og CX80 veier 8640 kg.

Forsiden nå