Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør har blant annet kjøpt Volkswagen Amarok.
Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør har blant annet kjøpt Volkswagen Amarok.

Entreprenør kjøper 17 nye Volkswagen

Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør satser på Volkswagens nyttekjøretøy og har bestilt 17 biler av modellene Amarok, Caddy og Transporter.

De første bilene ble levert 2. november av Møller Bil Larvik.

Håkonsen & Sukke har bygd seg opp til å bli en betydelig aktør som anleggsgartner over de senere årene. Til nå har selskapet kjøpt brukte biler eller benyttet de bilene som har kommet inn når de har overtatt andre virksomheter. Dermed satt de med en bilpark som var uoversiktlig og krevende å vedlikeholde.
 

Begynte med en Amarok

- Vi ønsket oss problemfritt bilhold og en kostnadseffektiv bilpark. Da falt valget på ulike nyttekjøretøy fra Volkswagen, sier Roar Håkonsen.
Salgsansvarlig for nyttekjøretøy, Martin Haugen, hos Møller Bil Larvik forteller at den første dialogen startet i vår i forbindelse med kjøp av en Amarok, et verkstedbesøk, og en ide om en nyere og mer kostnadseffektiv bilpark.
 
 
Haugen mener garanti i fem år eller 100.000 kilometer var et godt argument for å velge Volkswagen Nyttekjøretøy.
- Dessuten kan vi tilby en unik modellbredde med nyttekjøretøyer som dekker ulike behov, som praktiske og kompakte Caddy, romslige og fleksible Transporter eller robuste Amarok, sier Haugen.
 
 

Selskap i vekst 

Håkonsen & Sukke valgte ulike varianter av Transporter samt dobbeltkabiner med stort lasteplan og plass til verktøy og arbeidstøy til tørk. Til de mer krevende oppgavene falt valget på ulike varianter av Amarok.

Roar Håkonsen og Brede Sukke hadde begge lang erfaringer fra anleggsgartnervirksomhet da de etablerte Håkonsen & Sukke Landskapsentreprenør AS i 2008. Siden har de vokst ved å legge stein på stein, i tillegg til at flere virksomheter har blitt overtatt. Selskapet har nå 27 faste ansatte og har en solid markedsposisjon i Vestfold.

 

Forsiden nå