Julianne Brox, en trivelig og ærlig ambassadør for sjåføryrket, legger ut på tur 16. september fra Tromsø. Turen ender på messen Transport & Logistikk i Lillestrøm (26.-28. september).

- Følg drømmen, ikke strømmen

Julianne Brox legger ut på turné for å vise alle og enhver hvor flott sjåføryrket faktisk er. På veien besøker hun en rekke byer og tettsteder.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Turen startet i Tromsø 16. september og har «målgang» på messen Transport & Logistikk 2019. Underveis vil Julianne stoppe i en rekke byer og tettsteder hvor det også blir gjennomført rekrutteringsarrangementer.

Du kan følge Julianne på denne Facebook-siden.

- Jeg har sommerfugler i magen! Jeg har pakket opp og ned tre ganger allerede, sa Julianne til lastebil.no før avreise.

Julianne Brox, en trivelig og ærlig ambassadør for sjåføryrket, legger ut på tur 16. september fra Tromsø. Turen ender på messen Transport & Logistikk i Lillestrøm (26.-28. september).

Hun gleder seg stort til å besøke mange nye plasser og til å dele sine opplevelser med mange andre.

- Jeg skal prøve å inspirere andre til å følge drømmen og ikke strømmen. Det er veldig spennende.

Vil gi et innblikk bak fasaden

Julianne Brox er ikke interessert i å skape et sminket bilde av yrkessjåførlivet.

- Jeg er veldig åpen og ærlig om hva jeg synes om ting og hva jeg gjør. De som følger meg på Snapchat, Instagram og Facebook vil få innblikk i utfordringer, hva som gjør meg rørt, og de vil få se hvor mye de selv kan oppleve ved å sitte bak rattet og ha en lastebil som arbeidsplass. De vil kunne se bak fasaden. Jeg vil gi et ærlig bilde av hvordan det er å jobbe med dette, sier hun.

– Ikke bare «junk food» alene på vegen

Men kanskje først og fremst handler det om å avlive myter:

- Jeg vil motbevise noen av fordommene mange har rundt det å være lastebilsjåfør. Mange tror det er ensomt, eller bare «junk food» alene på veien. Alt dette er bare tull for min del, sier Julianne.

Se hvilke steder hun skal innom til hvilke tidspunkt her (Lastebil.no, nederst i artikkelen).

Powered by Labrador CMS