ANSATT: Marius Torgersen (t.v.) begynte 1. august 2019 som distriktsleder Østlandet for Mineralteknikk AS. Her sammen med daglig leder Arne Kenneth Øvstebø.

Marius Torgersen til Mineralteknikk

Marius Torgersen begynner 1. august som distriktsleder på Østlandet for Mineralteknikk AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Torgersen har lang fartstid innen bransjen knusing og sortering. Han har tidligere jobbet i Nordic Bulk AS og senest som salgssjef i Scandia Maskin AS. Nå begynner han altså i Mineralteknikk AS som blant annet har agenturet på knuse- og sorteringsverk fra Terex Finlay og Portafill.

- Vi er heldige. Marius er en tillitsskapende type som ikke bare kjenner maskinene, men også prosessen fra når steinen sprenges til den ender opp som ferdigvare. Det er det ikke så mange som kan, sier daglig leder Arne Kenneth Øvstebø i Mineralteknikk AS.

Med ansettelsen av Torgersen, åpner også Mineralteknikk AS eget kontor på Østlandet.

Mineralteknikk har iløpet av kort tid også ansatt ny distriktsleder i Midt-Norge, Ole Østbyhaug. I tillegg har selskapet hovedkontor utenfor Stavanger.

- Vi er en entusiastisk, god gjeng, som har det gøy sammen. Det skaper resultater, sier Øvstebø.

Mineralteknikk tok i 2018 over ansvaret for salg, deler og service av irske Terex Finlay i Norge. Terex Finlay har levert maskiner over hele verden i 60 år, og har i dag over 9000 maskiner gående.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS