Olimb-selskap samarbeider med Ragn-Sells

Olimb-selskap samarbeider med Ragn-Sells

Olimb-selskapet Oliner System AB og Ragn-Sells AB har undertegnet en avtale for samarbeid om innvendig og utvendig rørfornying i det svenske markedet.

-Vi går inn med en liten organisasjon og håper på en sterk vekst sammen med disse solide aktørene, sier adm. direktør i Olimb Group, Carl Christian Sibbern, til Rehab Nytt.

Prosjektleder og avdelingssjef VA-teknikk, Andreas Bärgård, i Ragn-Sells AB i Sverige mener dette er en vinn-vinn situasjon for de to selskapene.

-Vi har en felles intensjon og ser at vi absolutt kan komplementere hverandre. Olimb og Ragn-Sells AB er to familieeide selskaper som har lange tradisjoner å bygge på og som også ønsker å tenke i et langsiktig perspektiv. Avtalen kommet på plass som følge av direkte kontakt mellom meg og Sibbern, og dette kjennes godt, sier Andreas Bärgård til Rehab Nytt.

Oliner System AB hadde som mål å innta fjerdeplassen i det svenske «No dig»-markedet, men etter at samarbeidet med Ragn-Sells kom på plass er målet oppjustert:

Nå skal vi opp på pallen, for å bruke idrettsspråket. Vi skal føle oss komfortable med det operative og utførende selskap. Jeg har stor respekt for våre konkurrenter i det svenske rørfornyingsmarkedet, og det er helt klart at pallplassen ikke kommer av seg selv, sier Sibbern.

Forsiden nå