Peab bygger videre for Selvaag Bolig i Lørenskog

Selvaag Bolig fortsetter storutbyggingen i Lørenskog stasjonsby. Nå er det oppstart på boligprosjektet Unnarennet, som består av 50 rekkehusleiligheter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Unnarennets 50 leiligheter er fordelt på totalt ti frittstående rekkehusbygg. Tre av byggene skal bygges over en felles garasjekjeller. Leveranse og montering av moduler utføres av Selvaag. Peab har fått totalentreprisen på grunnarbeider, fundamentering, betongarbeider og utomhus.

- Kort fortalt skal vi levere alle arbeider i forkant av modulmontering. Når modulene er ferdig montert, fortsetter vi med utomhusarbeider, sier distriktssjef Torbjørn Mehus i Peab.

Innflytting i 2018

Siden prosjektet består av flere bygningskropper vil de ulike arbeidene foregå i flere parallelle etapper.

- Våre arbeider løper gjennom hele prosjektperioden. Vi starter med nå med grunnarbeidene, og vil jobbe etappevis med fundamentering og betong bygg for bygg. Overleveringer til sluttbruker vil skje forløpende gjennom 2018, sier Mehus.

Vil bygge mer for Selvaag Bolig

På Lørenskog stasjonsby er Peab allerede i gang med et annet prosjekt for Selvaag Bolig. Boligprosjektet Blinken består av totalt 88 leiligheter fordelt på fire boligblokker. Prosjektet vil pågå frem til sommeren 2018.

Både Blinken og Unnarennet er en del av Selvaag Boligs storutbygging Lørenskog stasjonsby, som ligger rett ved Lørenskog stasjon. Utbyggingen startet for fire år siden, og hittil er det bygget over 400 boliger i flere ulike prosjekter og byggetrinn.

- Det er ekstremt viktig for oss å gjøre en god jobb på Blinken og Unnarennet. Selvaag Bolig har mye spennende på gang i dette området, og vi vil gjerne bli både vurdert og valgt også i neste runde, sier Torbjørn Mehus.

Peabs kontraktssum på Unnarennet er 43 millioner kroner.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS