: Jone Ølberg, Rental Manager Norge fra Pon Rental Norway og konsernsjef i Risa, Bjørn Risa, er begge godt fornøyd med den nye avtalen.
: Jone Ølberg, Rental Manager Norge fra Pon Rental Norway og konsernsjef i Risa, Bjørn Risa, er begge godt fornøyd med den nye avtalen.

Pon og Risa med millionavtale

Har gjort avtale om leieavtale for de to årene.

Pon Rental Norway og Risakonsernet inngikk denne uken en rammeavtale gjeldende frem til 2015, med opsjon på ytterligere 2 år, på utleie av maskiner og utstyr, opplyser Pon Rental i en pressemelding.

- At vi igjen blir valgt som leverandør viser at vi har de kvaliteter og krav som store og profesjonelle kunder krever, og at vi samtidig leverer det vi lover, sier Rental Manager Jone Ølberg i Pon.

Han er overbevist om at utleieflåten til Pon Rental Norway vil dekke opp behovet Risa vil ha på anleggsmaskiner, lifter og annet anleggsutstyr.

Avtalen har en verdi på ca. 24 millioner og innbefatter hovedsakelig Cat-maskiner, lifter og aggregat de neste 4 årene.

Risa som med sine fem datterselskap utgjør ett av landets ledende entreprenørselskap, opererer innen mange ulike områder og stiller derfor store krav til kvaliteten på maskin- og utstyrssortimentet de leier.

- Vi utvider stadig vår flåte, noe som vil gi Risa maskiner av nyere dato med det siste av teknologi og i topp stand, samt et godt utvalg maskiner og utstyr å velge i, sier Jone Ølberg. 

Forsiden nå