De siste ti bilene av ordren på 43 som er overlevert fra Volvo til Postnord.

Postnord har kjøpt 43 nye Volvo-er

Storhandel er i havn.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Postnord AS og deres termoavdeling Termo-Prosjekt, som holder til på Langhus i Akershus, fikk nylig overlevert de ti siste av en ordre på totalt 43 nye Volvo-er.

- Vi har nå totalt 50 Volvo-lastebiler i termoavdelingen, og grunnen til at vi denne gangen gikk for 43 nye Volvo-er, var rett og slett foruten stor tro på produktet, velvillighet og evnen til å inngå omfattende servicekontrakter på kort tid, sier Birger Andersen som er teknisk ansvarlig for Termo-Prosjekt i Postnord.

Kjøring på Østlandet

De sist innkjøpte bilene skal i hovedsak inn i kjøring for Coop, Goman, Mesterbakeren, Engrospartner, Contiga og Rukki. Bilene skal kjøres hovedsakelig på det sentrale Østlandet.

Bilene er solgt av Volvo Direct Sales i Oslo, og er klargjort og levert av forhandlere i østlandsområdet. De ti siste ble overlevert fra Volmax AS avdeling Råde i Østfold.

Fakta om Postnord Norge

Opprinnelsen til Postnord har sin start i 2001, da svenske Posten AB kjøpte 50 prosent av Tollpost AS. I 2008 svenskene de resterende 50 prosent. Blant andre norske transportfirmaer som er innlemmet i konsernet, finer vi Eek Transport AS, Byrknes Auto AS og Harlem Transport AS.

1. juni 2014 byttet selskapet navn fra Postnord Logistics til Postnord Norge AS.

Powered by Labrador CMS