Trux Offroad på nye Volvo FH.
Trux Offroad på nye Volvo FH.

Trux Offroad frontbeskytter til nye Volvo FH

Trux har utviklet en ny frontbeskytter til nye Volvo FH. Frontbeskytteren Offroad passer til lastebiler for anleggstransport og andre lastebiler som krever høy bakkeklaring.

For mange kan Offroad-frontbeskytteren til nye Volvo FH se ganske lik ut som den større Highway, men Offroad har ikke de nedre vingene. Det gjør att den passer perfekt til lastebiler som kjører på ujevnt underlag - for eksempel skog-, grus- og betongtransport.

Som Trux øvrige frontbeskyttere er også Offroad omsorgsfullt utformet etter bilens naturlige linjer. Produktet leveres i aluminium med produsentens egenutviklede Airflow-system, som er utviklet for att få så lav vekt og luftmotstand som mulig.

- Frontbeskytteren Offroad er en viktig komponent i vår produktkatalog til nye Volvo FH, og vi har store forventninger til den. Salget av vårt tilbehør til nye Volvo FH har startet positivt, og vi tror det kommer til å øke ytterligere etter at "Trux On Tour - turnéen" gjennom Sverige er avsluttet, sier Hasse Olsson hos Trux i Ljusdal.

Forsiden nå