Grete Ingeborg Nykkelmo tar over etter Kai Krüger Henriksen som konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Veidekke.
Grete Ingeborg Nykkelmo tar over etter Kai Krüger Henriksen som konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Veidekke.

Veidekke bytter kommunikasjonsansvarlig

Kai Krüger Henriksen går over i ny rolle i Veidekke etter 15 år som konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt.

- Fra starten innen PR og kommunikasjon i 1977 har det vært store endringer, både i mediebildet og i anvendelse av ny teknologi, sier Krüger Henriksen.

Fra 1. juli velger Kai Krüger Henriksen å gå ut av konsernledelsen i Veidekke og over i en rolle som spesialrådgiver for Veidekkes nye konsernsjef, Arne Giske, og hans konsernledelse.
 
- I forbindelse med konsernsjefskiftet åpnet det seg muligheter for en endring også for meg. Etter å ha passert 62 år, og 15 år med kommunika­sjons­ansvar, kan jeg nå få bruke min erfaring og kunnskap i en ny rolle, sier Kai Krüger Henriksen.
 
- Jeg har hatt en fantastisk tid i Veidekke så langt. Allerede i 1994 fikk jeg de første konsulent­oppdragene for selskapet, og i 1998 ble jeg invitert inn som fast medlem av konsernledelsen. Før Veidekke var jeg i Burson-Marsteller i 19 år som kommunikasjons­rådgiver, og etter snart 40 år med PR og kommunikasjon ville en naturlig heading for memoarene være «Fra telex til sosiale medier», avslutter Krüger Henriksen.  
 
Grete Ingeborg Nykkelmo blir nå Veidekkes nye kommunikasjonsdirektør. Hun har bred erfaring innen kommunikasjonsfaget fra å ha jobbet blant annet i Telenor og Statkraft. Nykkelmo har vært ansatt i Veidekke i et drøyt år som assisterende kommunikasjonsdirektør.

Forsiden nå