XL-BYGG Dale Malo avdeling Eide.

XL-BYGG avdeling Eide avvikler driften

- Vi er åpne om hvorfor vi gjør dette, og vi er opptatt av å ta vare på våre ansatte, sier regiondirektør Joachim Fostervoll Kristensen.

Publisert Sist oppdatert

XL-BYGG Dale Malo, som er eid av Mestergruppen Byggevare, har fire avdelinger i Møre og Romsdal: Molde, Vestnes, Eide og Elnesvågen. Det er nå besluttet å avvikle driften ved Eide-avdelingen i Nåsvegen for å styrke den nærliggende avdelingen Elnesvågen.

Regiondirektør Joacim Fostervoll Kristensen forteller at sammenslåingen vil gjøre at Elnesvågen får et større marked:

– XL-BYGG Eide er et eldre og mindre byggevarehus på 900 kvadratmeter som ligger i kort avstand fra XL-BYGG Elnesvågen. I Elnesvågen har vi et toppmoderne og nytt anlegg på 5700 kvadratmeter. Markedet til Eide er lite, og fordi de to varehusene ligger så nærme hverandre er det naturlig å slå sammen de to markedene. Vi ønsker nå å styrke XL-BYGG Elnesvågen og vil avvikle driften på avdelingen i Eide i løpet av sommeren, sier regiondirektør Joacim Fostervoll Kristensen.

Det er fire årsverk på avdeling Eide. Det er blitt holdt et informasjonsmøte for de ansatte.

– I forrige uke holdt vi et møte med våre medarbeidere i Eide hvor vi informerte om avgjørelsen. Nå vil vi følge opp med individuelle samtaler hvor vi forsøker å finne gode løsninger. Vi er åpne om hvorfor vi gjør dette, og vi er opptatt av å ta vare på våre ansatte, forteller Fostervoll Kristensen.

Powered by Labrador CMS