Gjerde gleder seg til å komme i gang med arbeidet hun skal utføre hos Feiring Bruk.

Tanja Marie Gjerde ansatt for å styrke Feiring innen bergdrift

Hun skal jobbe med arealplanlegging og kontakt mot myndigheter, bruddplanlegging, fly drone for modellering og lagerberegning samt kartlegging og kvalitetssikring av nye ressurser

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Feiring Bruk har ansatt geolog Tanja Marie Gjerde. Gjerde har en bachelor i geologi fra Høgskolen på Vestlandet, med en påbyggende master fra NTNU innenfor berggrunn og ressursgeologi.

- Jeg ble introdusert for kartprosessering/modellering og geologifaget med arealplanleggingsdelen gjennom min bachelorgrad i Sogndal, forklarer Gjerde.

- Her økte interessen for hvordan vi driver med ressursforvaltning i Norge, og derfor valgte jeg å fordype meg innen berggrunn og ressursgeologi. Der fikk jeg min bergtekniske kompetanse og føler derfor at denne jobben er som skreddersydd for meg og mine interesser.

I Feiring skal Tanja jobbe med ressursforvaltning i form av arealplanlegging og kontakt mot myndigheter, bruddplanlegging, fly drone for modellering og lagerberegning samt kartlegging og kvalitetssikring av nye ressurser. Både egen stein og sirkulære masser.

- Det er veldig spennende å få på plass Tanja sier daglig leder for Feiring Bruk, Knut Ollendorff.

- Hennes utdannelse innen både arealplanlegging og geologi er relevant for oss i både planlegging og utvikling av eksisterende og nye pukkressurser. Tanja vil også bli en viktig bidragsyter i tverrfaglige prosjekter og vil styrke oss innen bergdrift. Dette blir veldig bra, sier han.

- Det er klart at som nyutdannet geolog er det utrolig gøy å få starte min karriere hos en så stor aktør i bransjen, sier Gjerde.

- Feiring er utrolig innovative og fremtidsrettet i sin samfunnsrolle, det var en veldig viktig grunn til at jeg takket ja til stillingen. Det er en trivelig gjeng her som alle er genuint interessert i det vi holder på med og alle har tatt meg veldig godt imot. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med kollegaene mine og dypdykke ned i arbeidsoppgavene mine.

Powered by Labrador CMS