Plasten er fortsatt på setene på denne nye Volvo-en. Nå må deler på plass igjen etter innbruddet natt til i dag. Sjekk alle skruene som ligger på bakken.

Fem lastebiler ribbet for deler hos Volmax

Det er helg - og da forsvinner deler fra lastebiler på sørøstlandet.

Publisert

Helg og tyveri av deler fra lastebiler er dessverre blitt helt synonymt.

Forrige helg ble front og dører stjålet fra to Scania-er i Trøgstad i Østfold, og lysstyringsenheter ble tatt fra fem Volvo-lastebiler på Borgeskogen i Sandefjord kommune i Vestfold - for andre gang på få uker.

To norske statsborgere ble også tatt på fersken i å ta lastebildeler i Sandefjord, uten at det har stilnet innbruddsstormen.

En av bilene det ble tatt deler fra.

For det er etter alt å dømme flere som holder på med dette, og nå har skjedd igjen.

Natt til i dag ble det stjålet deler fra fem lastebiler hos Volmax på Borgeskogen i Vestfold.

Det er fjernet dører og fronter fra lastebilene som var på Volvo-forhandler Volmax' verkstedområde. En av lastebilene skal ha vært helt ny.

Mandag skrev vi om hvor flinke nettopp denne Volmax-avdelingen har vært til å hjelpe med å skaffe deler raskt til Sandefjord Transport de gangene bedriften har vært utsatt for tyver.

Natt til i dag ble de altså selv rammet.

- Over tid har det vært utfordrende å få tak i flere typer deler. Årsaken er råvaremangel, krig og tidligere pandemi. Det kan være noe av grunnen til tyveriene, sier driftsdirektør i Volmax, Tore Løveid, til Tønsbergs Blad.

Powered by Labrador CMS