Margrethe Ollendorff, ansvarlig for innovasjon og forretningsutvikling og medeier i Feiring Bruk AS, tilbyr fra høsten 2021 både steinprodukter og biogass ved anlegget i Lørenskog.

Hent pukk og fyll biogass på samme sted

Ny fyllestasjon for biogass i Lørenskog.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Feiring Bruk vil legge til rette for det grønne skiftet og gjøre det enklere for sine kunder å ta grønne valg. Derfor etablerer de fyllestasjon for biogass på anlegget i Lørenskog i samarbeid med drivstoffleverandøren Gasum.

- Vi håper med dette å gjøre hverdagen til våre kunder litt enklere. Siden de uansett skal innom oss for å hente lass, vil det være kost- og tidsbesparende når de får muligheten til å fylle drivstoff samtidig, sier Margrethe Ollendorff, ansvarlig for innovasjon og forretningsutvikling og dessuten medeier i Feiring Bruk AS.

- Vi føler jo på et visst ansvar for våre varer når de forlater porten og da spesielt med tanke på miljø og klima. Det blir strengere krav til utslipp i vår bransje, noe vi er helt enige med. Men fyllelogistikken er et fordyrende element i dag for våre kunder, og vi gjør dette for at det skal bli lettere for kundene våre å ta grønne valg, sier Margrethe Ollendorff avslutningsvis.

Fyllestasjonen skal stå klar ila september 2021.

Powered by Labrador CMS