GRANBAR: Dette lasset med tømmerstokker og granbar ble stoppet av Statens vegvesen i Eidsvold kommune i Viken fylke 25. oktober.

Skulle bare – på tur med granbaret

Kjørte lovstridig ved Grunnlovens arnested.

Publisert Sist oppdatert

En traktor med lass på tilhengeren fanget oppmerksomheten til Statens vegvesens utekontrollører på Eidsvoll Verk når de kjørte gjennom Verket retning Råholt i går. De ble liggende bak traktoren til de fikk stanset den. 

– Her så man ingen ting av lys eller kjennemerke på tilhengeren og det var ikke mulig å se traktoren heller bakfra. Sjåføren ble forespurt hva han syntes om å kjøre slik igjennom Råholt sentrum midt i skoleavslutningen hvor det var små barn som var på tur hjem fra skolen og tett trafikk hvor det hang godt utover tilhengeren sider. Han la seg helt flat og sa at dette kanskje ikke var helt bra. Han skulle «bare» som mange sier, skriver Vegvesenet i en melding etter hendelsen. 

Han var løsningsorientert og fikk sine kollegaer til å komme å hjelpe ham med å kappe dette, slik at han kunne kjøre videre. 

Statens vegvesen opplyser at det ble utstedt et gebyr på 2000 kroner for tildekking av lys og kjennemerke.

– Vi jobber for trafikksikkerheten og nullvisjonen. Så det var bra at vi fikk stanset dette kjøretøyet, melder Vegvesenet.

Powered by Labrador CMS