COCA-COLA: Her er en godt opplyst trekkvogn med semitrailer i Tromsø et tidligere år.
COCA-COLA: Her er en godt opplyst trekkvogn med semitrailer i Tromsø et tidligere år.

To julevogntog fra Coca-Cola i Norge

Tradisjonen tro, blir vogntogene å se fra nord til sør i Norge i november og desember.

Publisert

– «Holidays are coming»-traileren har lyst opp norske veier i over 20 år, og har blitt del av førjulstradisjonen for mange. Vi får ofte henvendelser allerede på høsten fra folk som lurer på om den kommer til nettopp deres hjemsted. Derfor er vi glade for nå å kunne offentliggjøre årets reiserute, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Årets turné starter 23. november. Da starter to like trailere opp på forskjellige steder i landet – den ene i Tromsø i nord, den andre i Slitu i sør. De neste ukene vil de stoppe 47 forskjellige steder rundt om i Norge, og skape stemning med lys og aktiviteter.

Her ser du oversikt som viser hvor Coca-Cola stopper.

– På stoppestedene slår vi blant annet et slag for tradisjonen med å sende julekort. I vår stressede og emoji-fylte hverdag synes vi det er viktig å minne om den enkle, klassiske gleden som ligger i å vise noen man er glad i omtanke gjennom et godt, gammeldags julekort. Derfor kan folk velge seg fine julekort der traileren stopper, og sende varmende ord til noen de er glade i, sier Haugen.

Powered by Labrador CMS