Hellbillies på Truckers Night

Årets transportmesse på Gardermoen måtte avlyses, men festen - som har navnet «Truckers Night» - blir etter alt å dømme bedre enn noen gang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Igjen låner brødrene Øynebråten velvillig ut grustaket på Gardermoen som arena for hundrevis av vogntog.

- Alle de påmeldte lastebilimportørene til den avlyste messa spytter hver noen kroner i spleisekassa slik at arrangementet lar seg gjøre. Mercedes-Benz-importøren Bertel O. Steen tar igjen med seg Norges beste liveband, Hellbillies. Det er storslagent fra BOS dette her, sier Bjørn Magnussen, en av ildsjelene bak arrangementet.

Hellbillies spiller i grustaket på fredagskvelden (1. september), etter at sjåførene er ankommet fra Oslo i konvoi, og har manøvrert seg på plass for to dager med Truckers Night.

- Det er bare å ta av seg hatten for at lastebilimportørene, som daglig konkurrerer om bilsalg og kunder, forstår viktigheten av gode sjåfører og et godt sjåførmiljø, ved det de her bidrar med. Hellbillies og Bertel O. Steen vil bidra stort til å løfte arrangementet og stemningen. Uansett, fingre krysses for 2019-messa, da den går av stabelen uansett utfall, sier Magnussen.

Powered by Labrador CMS