Jonas Strande, selger for Hedmark i Pon Equipment AS (t.v.), og Anders Gjermundshaug, innkjøpsansvarlig i Gjermundshaug Gruppen.
Jonas Strande, selger for Hedmark i Pon Equipment AS (t.v.), og Anders Gjermundshaug, innkjøpsansvarlig i Gjermundshaug Gruppen.

Gjermundshaug kjører på med mer Cat

Alvdals-baserte Gjermundshaug Gruppen klinte like godt til med 13 nye Cat-maskiner nylig.

Publisert Sist oppdatert

Gjermundshaug-selskapene oppgraderer og utvider maskinflåten. De 13 maskinene skal fordeles på Gjermundshaug Anlegg, GMM og Anlegg Øst.

At optimalisering av flåten er viktig, vet Gjermundshaug mye om: Entreprenøren ligger fremst i Norge på å ta i bruk teknologi samt utvikle nye metoder og forretningsmodeller innen anlegg.

Gruppen består av sju selskaper som spenner seg fra ordinær anleggsvirksomhet til større masseforflytning, trådløs teknologi, jernbane, elektro, spesialoppdrag med fjernstyring av maskiner utviklet av Gjermundshaug gruppen selv.

- Vi i Pon er særdeles stolte av å følge Gjermungshaug Gruppen på deres ekspansive og innovative reise. Det gjør oss enda bedre som leverandør da det setter høye krav og forventninger til både utstyr og service, sier Pon-selger Jonas Strande.

Maskiner som inngikk i denne handelen:
 1 stk CAT 313F (15,7t) - beltegraver
 1 stk CAT 325F L CR (kompakt radius beltegraver på 27t)
 4 stk CAT 330F L (32t) - beltegraver
 1 stk CAT 336F L (40 t) - beltegraver
 1 stk CAT CS66B (12,8 t) - vals
 1 stk 140M3 AWD (20,8 t) - veghøvel
 1 stk 938M (16t)-  hjullaster
 1 stk D8T (42t) - doser
 2 stk D6T LGP - (24,5t) doser