Ole Jørgen Næss (t.v.) og Christopher Krohn vil gjøre det enklere for bedrifter med opp til tre ansatte å holde styr på timeregistrering, prosjektstyring og fakturering med en egen app.
Ole Jørgen Næss (t.v.) og Christopher Krohn vil gjøre det enklere for bedrifter med opp til tre ansatte å holde styr på timeregistrering, prosjektstyring og fakturering med en egen app.

- Jag konkursspøkelset fra dag én

Trondheimsbedriften 24onoff AS tilbyr førstehjelp for nyetablerte bedrifter i en tøff bransje. – 9 av 10 går konkurs det første året. Det kan vi bøte på, sier prosjektleder Christopher Krohn.

Publisert Sist oppdatert

Dårlige rutiner for behandling av dokumentasjon og fakturagrunnlag tar knekken på enkelte nyetablerte bedrifter, ifølge 24onoff. Nå får bedrifter med opptil tre ansatte gratis skreddersydd programvare for timeregistrering, prosjektstyring, og fakturering.

- Gode rutiner fra dag én er en absolutt nødvendighet for å lykkes og holde konkursspøkelset unna. Funksjonaliteten i vår Freemium-versjon gjør at enhver som arbeider med fravær- og ferielister, avvikskontroll, personallister, og lignende tidstyver, får mer oversikt. For de ansatte er eksempelvis timeregistrering via en applikasjon på telefonen to tastetrykk unna, uten å trenge opplæring, sier Krohn i en pressemelding.

24onoff lanserte et nytt og forbedret system i april 2017. Programmets brukersnitt er et resultat av tilbakemeldinger fra 1000 eksisterende kunder. Det er ingen bindingstid eller skjulte kostnader, ifølge pressemeldingen.

Gründerne i 24onoff mener at systemet er så lett forståelig og besparende, at kundene vil bli værende hvis de passerer tre ansatte. Dagens kunder er etter sigende veldig fornøyde med løsningen:

- Vi kan fakturere mindre jobber umiddelbart, i stedet for at jeg må vente til at timelistene kommer inn i slutten av hver måned, sier daglig leder Andre Lie i Fredrikstad Trebygg AS.

- Vi sparer nærmere en halv stilling på å bruke dette, sier Odd Vidar Vandbakk, kontorleder ved Tangstad Transport AS.

- Et enkelt system for alle som skal bruke det, sier byggmester Thomas Rom i Bygg 1 Lyngdal AS.

Programvareleverandøren 24onoff ble opprettet i Trondheim i 2013, for å hjelpe andre bedrifter «med å ta tiden tilbake».

- Våre grunnpilarer er pris og brukervennlighet. Vi lytter til kundene våre. Med vårt system kan både ledere og ansatte jobbe mer effektivt, uten lang opplæring i programvaren. Systemet er ekstremt intuitivt, sier prosjektleder Christopher Krohn i 24onoff AS.

Bedriften har i dag sju ansatte og medeiere, hvorav tre i London, og leverer tjenester til over 1000 bedrifter i Norge, Sverige, og Danmark. Programvareleverandøren på Heimdal opplever stor interesse i Storbritannia for sine skreddersydde systemer, og satser på 100 000 nye britiske kunder innen 2019.