Lillo Gård felt B1 og B2 i Oslo.
Lillo Gård felt B1 og B2 i Oslo.

Bygger 440 leiligheter ved vernet gård

AF Gruppen har inngått avtale med Lillo Gård KS om bygging av Lillo Gård felt B1 og B2 i Nydalen i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Lillo Gård KS eies av AF, OBOS, Aspelin Ramm, Trond Mohn m.fl. Felt B1 og B2 består av 178 leiligheter fordelt på fire blokker, inklusiv to underetasjer med garasjeanlegg, tekniske rom og boder. I tillegg kommer ca. 3000 kvadratmeter næringsarealer, tilhørende utomhusarbeider og infrastruktur.

Prosjektering er startet og forventet oppstart av grunnarbeider er mars 2017. Planlagt ferdigstillelse er 3. kvartal 2019. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på 526 millioner kroner.

Lillo Gård består av totalt 440 leiligheter, et bydelstorg og en nyrestaurert gård. Lillo Gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de nye boligene blir beliggende sentralt i et område som «blomstrer for fullt». AF Gruppen har tidligere bygget Lillohagen 1 og 2 i umiddelbar nærhet til Lillo Gård.

- Lillo Gård er blitt godt mottatt i markedet. Det har vært spennende å utvikle prosjektet i tett samarbeid med byggherren og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.