Michelin XWorksHD Drive kommer i mai og er laget for bruk på bygge- og anleggsplasser.
Michelin XWorksHD Drive kommer i mai og er laget for bruk på bygge- og anleggsplasser.

Nytt dekk for anleggsbruk

Michelin lanserer nye dekk for bygg- og anleggsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Nye Michelin X Works leveres både som originalutstyr på nye kjøretøy og for ettermarkedet. Dekkene er tilgjengelig i de to viktigste dimensjonene i markedet, med 315/80 R 22.5 for styre- og drivaksler, og 385/65 R 22.5 for tilhengere.

To bruksområder

1. Transport til byggeplasser
Michelin X Works Z, D og T er utviklet for brukere som i hovedsak kjører på vanlige veier, men som trenger å kjøre inn på anleggsplasser for å levere materiale eller hente avfall.

Med lavere rullemotstand enn forgjengeren skal dekkene gi bedre drivstofføkonomi. Michelin X Works Z for alle hjulaksler er forbedret med 25 prosent, Michelin X Works D for drivaksler med 15 prosent og Michelin X Works T for tilhengere med 10 prosent.

Michelin X Works Z og D i 315/80 R 22.5 for styre- og drivaksler og Michelin X Works i T 385/65 22,5 for tilhengere ble lansert på det europeiske markedet i april 2016.

2. Transport på anleggsplasser
Michelin X Works HD er utviklet for de som har mer enn 20 prosent kjørelengde på anleggs- og byggeplasser, for eksempel i forbindelse med veibygging, boligbygging, på flyplasskonstruksjoner eller andre kommersielle anlegg.

Michelin X Works HD i 315/80 R 22.5 for styre- og drivaksler vil være tilgjengelig på europeiske markeder fra og med mai 2016.

Karbon og Z-lameller

Dekkene inneholder karbon, Et materiale som som inngår i en blandeprosess der visse mønsterkomponenter blandes mens de fremdeles er flytende til et mer ensartet materiale. Ettersom blandingen er mer ensartet, reduserer karbon dekkets rullemotstand, noe som igjen reduserer brenselforbruket, ifølge Michelin.

Z-formede lameller skal forbedre veigrepet på vinterstid, og spesielt på snødekte veier. Teknologien gjør at Michelin X Works D oppfyller kravet for 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake). Sertifiseringen som vises på dekket, garanterer at dekket er egnet for vinterføre.

Den nye serien av Michelin X Works HD kommer med kostnadsfri ulykkesgaranti for dem som investerer i premiumdekk. Hvis et dekk blir skadet, får kunden en tilbakebetaling i form av en kreditt hos forhandleren.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS