Regionssjef Eilif Rasmussen (t.v.) i Norsk Energiteknikk og Dick Vaule, salgssjef hos XL Tank med ny avtale for landsdekkende tank-salg og -service.
Regionssjef Eilif Rasmussen (t.v.) i Norsk Energiteknikk og Dick Vaule, salgssjef hos XL Tank med ny avtale for landsdekkende tank-salg og -service.

Ny landsdekkende leverandør av tanker

Norsk Energiteknikk AS og XL Container AS inngår strategisk samarbeid på landsbasis for å skape en landsdekkende leverandør av merkevaren XL Tank. Samarbeidet gjelder salg av tanker og service på disse.

Publisert Sist oppdatert

For fremtiden kan dermed tank-kunder med landsdekkende virksomhet klare seg med en og samme leverandør på tanker, installasjon, service, inspeksjon og reservedeler, skriver selskapene i en pressemelding.

Landsdekkende

Norsk Energiteknikk AS og XL Container AS har brukt flere måneder på å utarbeide det lederne mener er det rette konseptet for å gi kundene en ideell leveranse og oppfølging.

XL-Tank-ene kan både flyttes med gaffeltruck og med heiseanordninger.
XL-Tank-ene kan både flyttes med gaffeltruck og med heiseanordninger.

- Med stadig strengere miljøkrav på byggeplasser og drivstoffer deponier, kan man ikke jobbe med kompromissløsninger. Det kan bli fryktelig kostbart for våre kunder om det oppstår lekkasjer der drivstoff renner ut i grunnen. Derfor importerer vi kun tanker med doble vegger fra Kiwa-sertifiserte leverandører.

For oss er Norsk Energiteknikk med sitt landsdekkende nettverk den perfekte partner på distribusjonssiden, sier salgssjef i XL Container, Dick Vaule.

- Unikt

- Vi gleder oss til å kunne forhandle XL Tank-produkter og distribuere disse fra våre lokasjoner I Asker, Skedsmokorset, Stavanger, Haugesund, Førde, Trondheim, Tromsø, Bodø og Harstad. Produktene vil komplettere vårt eksisterende sortiment av tanker. Spesielt mot bygg og anleggsbransjen får vi nå komplettert sortimentet med ADR-tanker, Adblue-tanker og ett stort sortiment av mobile og stasjonære diesel tanker av både stål og plast, sier regionssjef Eilif Rasmussen i Norsk Energiteknikk.

Rasmussen opplyser at det er unikt at anleggssbedrifter som Skanska, Veidekke, Implenia, Mesta med flere nå får muligheten til å forholde seg til en og samme leverandør i hele landet.

Powered by Labrador CMS