Ny avtale mellom Pon Rental Norway og Rototilt.
Ny avtale mellom Pon Rental Norway og Rototilt.

Cat + Rototilt = Sant

Rototilt AS blir foretrukket leverandør på minst 200 nye Cat gravemaskiner i Norge de neste årene.

Publisert Sist oppdatert

Pon Rental Norway AS forlenger sin nåværende avtale med Rototilt AS. Dette betyr at Rototilt fortsetter å levere tiltrotatorer til Cat gravemaskiner.

- Det er veldig hyggelig at vi foretrekkes, og at vi videreutvikler vårt samarbeid med Pon Rental, sier Finn Thrane, country manager i Rotorilt AS.

200 nye Cat-er

Pon Rental Norway investerer i minst 200 nye Caterpillar gravemaskiner i sin utleieflåte i 2016-2017.

- Rototilt har vært hovedleverandør til Pon Rental i 2014-2015, og vi er godt fornøyd med produktene og løsningene, sier Morten Tarlebø, operation manager hos Pon Rental Norway.

- Tiltrotatoren fra Rototilt har god anseelse og en god andrehåndsverdi, noe som er en fordel når vi selger våre maskiner etter to-tre år. Det er også en fordel at Rototilt har et datterselskap i Norge som jobber med det norske markedet, sier han.

Fungerer godt sammen

Rototilt og Pon Rental har samarbeidet siden Pon Rental startet sin utleievirksomhet i Norge. De involverte er enige om at maskinene har fungert godt sammen med Rototilt-produktene, og behovet for ettermarkedstøtte og ekstra service har vært lavt.

- For Pon Rental er det viktig at deres maskiner og utstyr fungerer uten driftsstopp eller havarier. De to siste års erfaringer førte til at vi ble valgt til to nye år, sier en fornøyd area manager i Rototilt Group, Hans Röring.