QLB 02-lystårn.
QLB 02-lystårn.

Trenger du å bli opplyst?

Atlas Copco introduserer et ferdigoppsatt lystårn med effekt på til sammen 1600 Watt.

Publisert Sist oppdatert

Atlas Copco har lansert sitt nye QLB 02-lystårn, som gir en fleksibel belysningsløsning for behov innen arrangementer, fellesarealer og generell konstruksjon. Med fire metallhalidlamper på 400 W kan QLB 02 lyse opp et område på opptil 2000 m².

Det nye lystårnet gir «full fleksibilitet» ved å gjøre det enkelt for brukeren å koble til en hvilken som helst strømkilde, inkludert reservestrøm, en elektrisk generator eller direkte inn i strømnettet.

De enkelte lampene kan justeres manuelt for å sikre at det kun er lys der det er nødvendig, noe som bidrar til å sikre energieffektiviteten og redusere unødvendige kostnader.

For store områder kan opptil fire QLB 02-lystårn kobles til en enkelt strømkilde og gi brukerne full kontroll over belysningsbehovene sine.

QLB 02-lystårn som får strøm fra et aggregat.
QLB 02-lystårn som får strøm fra et aggregat.

Enkel transport

QLB 02-lystårn.
QLB 02-lystårn.

En programmerbar tidtaker lar brukerne velge mellom 84 av/på-programmer for å oppnå ønsket belysning – inkludert muligheten til å programmere lyset til å slå seg automatisk på om morgenen og av om kvelden.

- Det nye QLB 02-lystårnet er designet for enkelhet og fleksibilitet, noe som gir brukerne muligheten til å manøvrere lystårnet dit de ønsker, sier Sergio Salvador, leder for produktmarkedsføring av lystårn innenfor Atlas Copcos Portable Energy-divisjon.

- Alle enhetene er utstyrt med hjul, gaffeltrucklommer og et løfteøye, noe som gir brukerne en trygg og sikker måte å transportere lystårnet på. I tillegg er lystårnet så kompakt at opptil 32 enheter kan transporteres på en enkelt truck.

Tåler 22 m/s vind

Med et manuelt løftesystem kan brukerne heve den syv meter lange masten til ønsket høyde for å oppnå maksimal lysstyrke.

Produsenten opplyser at de fire stabilisatorene gjør at lystårnet er robust, både på flatt og ujevnt underlag, og det skal tåle vindkast på opptil 80 km/t (22 m/s). Den robuste rammen og metallkabinettet gir enheten ekstra beskyttelse.