Den tidligere skiskytteren Raphaël Poirée har begynt som grunnarbeider hos Vassbakk & Stol.
Den tidligere skiskytteren Raphaël Poirée har begynt som grunnarbeider hos Vassbakk & Stol.

Poirée byttet børse med krafse

FLESLAND (AT.no): Verdensmesteren har begynt en ny karriere hos Vassbakk & Stol, etter at han skaffet seg jobb via Facebook.

Publisert Sist oppdatert

Hos Vassbakk & Stol har de nå en særdeles rask og treffsikker grunnarbeider. Åtte ganger verdensmester i skiskyting Raphaël Poirée (41) har byttet ut ski og gevær med krafse og jernrive.

Franskmannen ble som så mange andre rammet av den pågående nedturen i oljebransjen. En bekjent av ham la ut på Facebook at Raphaël var på jakt etter ny jobb.

Fikk mange tilbud

Poirée fikk fort mange tilbud. Han valgte å begynne som grunnarbeider hos entreprenøren Vassbakk & Stol. Det å kunne jobbe nære hjemmet, og i en stor, solid bedrift ble utslagsgivende.

- Så langt er jeg imponert. Førsteinntrykket mitt er at dette er en bransje med folk som er nøye, har en høy produktivitet og arbeidsmoral, sier Rapahël Poirée.

I dag jobber han fire dagers uke, med tre lange og en kort dag. Han innrømmer at han sover godt og sovner tidlig etter den første uka i ny jobb.

Var i Nordsjøen

Før han begynte i Vassbakk & Stol jobbet Poirée to år i Nordsjøen. Det å komme nærmere familien er en av de tingene han setter pris på i sin nye hverdag.

Vassbakk & Stol har flere store prosjekter i drift rundt Flesland. Blant annet skal de i gang med en svært stor jobb i dagsonene på den nye E39 fra Nestun til Os.