Ny salgssjef hos Nasta

Lars Engmark (44) er ny salgssjef hos Hitachi-importør Nasta.

Publisert Sist oppdatert

Engmark har erfaring fra flere lederstillinger i salgsorganisasjoner, og har de siste to årene vært daglig leder i Thorsholm Eiendom i Sandefjord.

- Det viktigste på kort sikt vil være å sørge for at salgsapparatet får de riktige verktøyene til å fortsette det gode arbeidet som hver dag gjøres mot anleggsmaskinkunder over hele Norge. Jeg vil prioritere å bli kjent med bransjen, kundene og ikke minst Nasta-organisasjonen. Forhåpentligvis vil jeg etter hvert kunne tilføre noen nye perspektiver, men er først og fremst opptatt av å bidra til at Nasta lever opp til slagordet – fornøyde kunder vender tilbake, sier Engmark i en pressemelding. 

Avdelingen som Engmark leder har pr. i dag 20 medarbeidere, herav 15 distriktselgere. Disse har et totalbudsjett på mer enn kr. 500 millioner.

-Det passer meg godt at Nasta har kundenærhet som sin verdidisiplin. Jo bedre vi kjenner kundene, både fra salgssiden og ettermarkedet, dess bedre forutsetning har vi til å gjøre en god jobb der ute. Jeg gleder meg til å lære en spennende bransje å kjenne, avslutter Engmark.