Tusen takk og velkommen til rehabiliterte tunneler. Kontrollingeniørene John T. Hodne (t.v.)  og Jonny Nedrejord, byggeleder Steffen Køhler og prosjektleder Jan Helge Egeland ønsker velkommen til rehabiliterte tunneler på E39 i Flekkefjord.
Tusen takk og velkommen til rehabiliterte tunneler. Kontrollingeniørene John T. Hodne (t.v.) og Jonny Nedrejord, byggeleder Steffen Køhler og prosjektleder Jan Helge Egeland ønsker velkommen til rehabiliterte tunneler på E39 i Flekkefjord.

- Velkommen til landets sikreste tunnel

Oppgraderte E39-tunneler er lysere og sikrer enn før.

Publisert Sist oppdatert

1. mars stengte Statens vegvesen tunnelene på E39 i Flekkefjord for å oppgradere dem i henhold til EUs sikkerhetsbestemmelser.

Natt til søndag 28. juni åpner de oppgraderte tunnelene.

Når trafikantene kjører gjennom Austad-, Loga- og Drangeid-tunnelene kan de se at tunnelene nå er lysere, og at det det er kommet en betongfender på hver side av kjørebanen.

Det er kommet nye nødstasjoner med telefoner og brann-slukningsapparater, og i taket er det nye vifter som raskt skifter lufta i tunnelene.

Det er kommet opp nye og mer synlige trafikkskilt i tillegg til sperrebommer i tunnelåpningene.

Det er montert eksos-sensorer i tunneltaket, og strekningen overvåkes fra Vegtrafikksentralen med flere kameraer fordelt på de tre tunnelene. Den lengste tunnelen, Austadtunnelen, har også fått brannventilasjonsanlegg.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS