Bjørnulf Hansen i Containergruppen Norge på Transportmessa 2015.
Bjørnulf Hansen i Containergruppen Norge på Transportmessa 2015.

- Rask levering uten lager

Containergruppen Norge AS er inne i sitt tredje driftsår, og nå peker pilene rett vei ifølge daglig leder Bjørnulf Hansen.

Publisert Sist oppdatert

- Markedet responderer godt på våre produkter. En viktig grunn til vår suksess er at vi har markedets korteste leveringstid. Og det uten lager. Vi leverer alt rett til kunde, sier Hansen.

Containerne selges med samme merkenavn som bedriften, Containergruppen Norge. Produksjonen foregår i Polen under ledelse av den norske bedriftens lokalt plasserte kontruktør.

Eget transportselskap

Hansen opplyser at den polske fabrikken har sin eget transportselskap som leverer direkte til kunde fra fabrikk. Dette gjør leveransene mer forutsigbare.

- Og de er veldig nøye på at alt skal være i orden med bilene og sjåførene, og holder seg godt oppdatert om lovendringer og annet som gjelder for transport i Norge, sier Hansen.

Nye vedlikeholdsfrie ruller

Det har vært lite utvikling på containere de siste tiårene, blant annet fordi det er strenge internasjonale standarder for hvordan de skal utformes og funksjonere.

Hansen mener likevel det er rom for å forbedre produktet innenfor dagens standarder. Det som er først ut av nytt er vedlikeholdsfrie ruller på containere.

- Det er mange containere som går fra terminal til terminal uten at de blir vedlikeholdt. Dette merkes spesielt på slitte ruller.