NOE NYTT: Slik ser det ut på standen til Hitachi dagen før Intermat åpnes.

Hva er dette for noe?

PARIS (AT.no) Mandag åpner Intermat-messen i Paris, og da fjernes alle teppene som skjuler nyhetene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

AT.no er i Paris og har tatt runden for å se om det kommer mange overraskelser. Noen blir det åpenbart, som for eksempel hos Hitachi der vi fant ett-eller-annet som var tildekket. Hva dette er vil altså avsløres etter at Intermat-utstillingen åpnes mandag.

Nyheter er det nesten å se på hver eneste stand i Paris. I dagene som kommer vil AT.no rapportere om noen av dem, og i kommende utgave av A&T som kommer i postkassen om en drøy uke vil vi bringe en rekke reportasjer fra maskinnyheter i Paris.

Stor messe

Det er ventet rundt 200.000 besøkende til Paris for å se anleggsutstillingen, og rundt 35% av disse vil være fra utlandet. 1410 utstillere er på plass for å vise nyheter og utstyr frem til avslutningsdagen på lørdag. 70% av utstillerne er fra land utenfor Frankrike, og 35 av verdens 50 største maskinprodusenter er representert med stand.

Nytt for året er at den europeiske versjonen av messen World of Concrete arrangeres i kombinasjon med Intermat. Betongmessen har egen hall på messeområdet i Villepinte i Paris.

Powered by Labrador CMS