Hit, til Hovlandbanen i Larvik, ønsker Håkon Stensvold (t.v.) og Egil Brattås velkommen til ny Vestfoldutstilling. Dette blir det 41. i rekken.
Hit, til Hovlandbanen i Larvik, ønsker Håkon Stensvold (t.v.) og Egil Brattås velkommen til ny Vestfoldutstilling. Dette blir det 41. i rekken.

To lokale entreprenører blåser liv i Vestfoldutstillingen

Den tradisjonsrike utstillingen ble første gang arrangert i 1964 og nådde sitt absolutte høydepunkt i 1971 med 76.000 besøkende!

Publisert Sist oppdatert

I 1985 ble det notert 45.000 besøkende, og det var en meget populær utstilling. Men etter at Sten & Strøm kjøpte området messen ble arrangert på, ble det en stopper for arrangementet i 2003. Nå har imidlertid to lokale entreprenører tatt grep, og i dagene 12.-16. august i år vil Vestfoldutstillingen gjenoppstå på Hovlandbanen i Larvik.

- Vi sjekket litt rundt om det var mulig å starte opp igjen, om det var interesse for det i nærområdet. Det var det, og det ser veldig greit ut, sier Håkon Stensvold.

Han er initiativtager til arrangementet og samarbeider med Egil Brattås for å få det til. Begge er lokale entreprenører, og Stensvold sier interessen fra anleggsbedriftene har vært stor.

- Innen anlegg har vi mange som har sikret seg stand, men det skjer mer på utstillingen. Dette er en messe for hele familien, med anlegg, landbruk, transport, bilbransjen, bobiler, caravan, båter, hus, hjem, fritid og frivillige organisasjoner, sier Stensvold.

I tillegg legges det vekt på underholdning og Axels Tivoli vil sørge for mye moro for små og store.