Disse to lastebilene, skapbilen til venstre, er i løpet av helgen stjålet fra parkeringsplassen utenfor Scania på Hamar.
Disse to lastebilene, skapbilen til venstre, er i løpet av helgen stjålet fra parkeringsplassen utenfor Scania på Hamar.

To Scania stjålet på Hamar

I løpet av helgen er det stjålet to Scania lastebiler fra området utenfor Scania på Hamar. Politiet har slått internasjonal alarm, men bilene kan selvsagt allerede være ute av landet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det er snakk om en skapbil og ei trekkvogn. Trekkvogna, en sort treakslet tandemtrekker, er ny og var klargjort for levering til kunde. Skapbilen, en hvit G380 som hadde vært inne til service, tilhører Termo Partner AS i Stryn. Den har registreringsnummer FT 28395, men det er ikke utenkelig at dette er skiftet. Et skilt med registreringsnummer BS 63431 er nemlig stjålet samtidig. Det skiltet kan selvsagt også være plassert på trekkvogna. Det er også gjort et forsøk på å stjele ytterligere en bil, men her har tyvene gitt opp.

I fjor høst ble to vogntog tilhørende Hagen Transport AS på Hamar stjålet på samme område. Bare ett av dem har kommet til rette.

Powered by Labrador CMS