Cat 972K hjullaster kan leies av Pon Rental Norway.
Cat 972K hjullaster kan leies av Pon Rental Norway.

Tysk entreprenør med norsk leieavtale

Pon Rental Norway har tegnet en treårs rammeavtale med det tyske entreprenørselskapet Bilfinger Construction GmbH gjeldende fra 1. november 2014.

Publisert Sist oppdatert

Bilfinger Construction driver med tunnelbygging, stålkonstruksjoner, betong, offshore og kaier, fundamentering og spennarmering. Norge er et ekspanderende marked for Bilfinger Construction som har fått tilslag på en rekke store prosjekter.

Genie S-125 er også i Pons utleiepark.
Genie S-125 er også i Pons utleiepark.

Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, er fornøyd med å håve i land den tredje store utleieavtalen på kort tid.

En god sirkel

- Dette er en god sirkel. Slike avtaler gjør at jeg med god grunn kan investere i en enda bedre maskinpark noe som gjør at flere velger oss som utleiepartner, Sier Ølberg.

- Bilfinger Construction er en meget spennende kunde for oss. Prosjektene de jobber med er store og komplekse.

Landsdekkende avtale

Bilfinger Construction fikk tidligere i år kontrakten for å bygge Eiganestunnelen sammen med Stangeland. Prosjektet er omfattende og består blant annet i å bygge 3,7 km tunnel med to løp under Stavanger.

- Pon Rental har et produktspekter som er godt egnet til de igangsatte prosjekter vi allerede driver, og for kommende infrastruktur prosjekter vi ønsker å delta på, sier Gunnar Pettersen, Procurement Manager i Norge.

Bilfinger Construction har prosjekter over hele landet. Derfor er kontrakten landsdekkende. Pon Rental vil hovedsakelig stå for utleie av anleggsmaskiner og lifter til Bilfinger. Tidligere har Pon Rental levert utleiemaskiner til Bilfinger ved veiutbyggingen på E18 på Sørlandet.