Knut Tollefsrød er en av Norges mest erfarne maskinselgere.
Knut Tollefsrød er en av Norges mest erfarne maskinselgere.

Tollefsrød til Beck Maskin

 Knut Tollefsrød er ansatt som salgskonsulent for Kobelco gravemaskiner hos Beck Maskin AS.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er glade for å ha ham med på laget igjen. Vi ser frem til et konstruktivt og fruktbart samarbeid. Knut har lang erfaring innen bransjen med salg av anleggsmaskiner fra 900 kg - 50 tonn, står det i et nyhetsskriv fra selskapet.

Tollefsrød startet sin salgskarriere i 1986 hos Owe Beck som den gang drev Kobenor Maskin AS på Sofiemyr med import og salg av Kobelco gravemaskiner. Der var Knut ansatt som bruktsjef med ansvar for salg, inntak og taksering.
Da Rishaug Anleggsmaskiner AS fikk agenturet på Kobelco, som senere ble New Holland, ble han ansatt som distriktssjef der i 1994. Han var i selskapet frem til 2011.

Lang maskinsalgerfaring

Tidligere har Tollefsrød jobbet med Brøyt, Åkerman, og de siste to årene har han vært ansatt som distriktssjef hos Motorsalg AS med salg av Atlas, Kato og Terex gravemaskiner.
- Knut er godt kvalifisert med allsidig og lang erfaring fra bransjen og kjenner Kobelcoproduktet meget godt. Han er rett mann på rett plass, sier Owe Beck, styreformann i Beck Maskin AS.

- Det er fint å kunne selge «ren vare», nå som Kobelco står på egne bein igjen etter at avtalen med New Holland er avsluttet og vil fases ut i løpet av 4 år. Vi har merket oss enorm stor interesse for Kobelco-maskinene, og vi kan ikke skaffe nok, sier Tollefsrød.