Rototilt RT20B med gripemodul.
Rototilt RT20B med gripemodul.

Rototilt for små maskiner

Indexator Rototilt Systems lanserer nye Rototilt RT20B - tiltrotatoren for mindre gravemaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Den nye modellen Rototilt RT20B er tilpasset for gravemaskiner mellom 3-6 tonn, og er en videreutvikling av den tidligere modellen RT20.

Resultatet skal være en «smartere» tiltrotator med forbedrede egenskaper som gir optimal ytelse og totaløkonomi.

-  Vi har gjort en rekke produktforbedringer for å være enda mer konkurransedyktige på markedet, sier Niklas Bjuhr, teknisk sjef hos Indexator Rototilt Systems.

Modell RT20B har blant annet fått en helt ny design der tiltfunksjonen er flyttet ut på sylinderen. Dette gjør at du blant annet kan velge om du vil koble til på venstre eller høyre side for trykk og retur, som gjør at den passer til alle typer gravemaskiner. Den nykonstruerte svivelen gir optimale driftsforhold og økt levetid.

- Vi har jobbet hardt for å redusere trykkfall og effekttap og dermed forbedre drivstofføkonomien for kunden. RT20B er dessuten blitt mer nøyaktig i drift takket være de nye ventilene og den forbedrede konstruksjonen, sier Bjuhr.

Fordelingsblokken for ettpunktssmøring er dekket av dekselet på sylinderen. Den større og todelte ventilblokkbeskyttelsen skal gi enklere tilgang ved service.

Rototilt RT20B er i produksjon og er tilgjengelig for salg.