Dronen Trimble UX5 UAV i aksjon.
Dronen Trimble UX5 UAV i aksjon.

Oppmåling fra luften

 Norgeodesi AS demonstrerer oppmåling med drone.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet skal demonstrere fotogrammetri-roveren, Trimble V10, som også kan brukes sammen med den splitter nye GPS-GNSS toppmodellen, Trimble R10, som kompenserer for helningen på stangen for god nøyaktighet. Og ikke minst skal dronen Trimble UX5 UAV vises i aksjon.

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med «Trimble Express 2014» med en fullskala demonstrasjon av den nye meget raske og brukervennlige Trimble UX5 UAV dronen, RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) for måling basert på avansert fotogrammetri fra luften. Alt utstyret er ikke ankommet vårt lager ennå, så som Trimble V10, men vi er lovet dette systemet innen vi kjører i gang i Sandnes 8. april, sier adm. direktør Joh Einar Solhaug i Norgeodesi.

Norgeodesis andre steder for demonstrasjon, er selskapets avdeling i Trondheim (24. april) og ved hovedkontoret på Vøyenenga i Bærum kommune (29. april). Demonstrasjons-tidspunktet ved avdelingen i Bergen er i skrivende stund ikke fastsatt. Komplett program, produktinformasjon og påmelding kan du lese mer om hos Norgeodesi på nett.