Nye dekk fra Nokian Tyres

 Nokian lanserer nå åtte nye dekk for små lastebiler, varebiler og SUV-er (Sport Utility Vehicle) beregnet for sommeren 2015.

Publisert Sist oppdatert

Nokian Tyres introduserer det nye varebildekket Nokian Hakka C2, som blir en del av utvalget i Hakka sommerdekk-familien. Nokian Hakka C2 er, ifølge produsenten, et sikkert og stabilt varebildekk som enkelt bærer tung last, på en presis måte. Den nye serien varebildekk bruker samme dekkmønster til både lettere og tyngre varebiler, opplyser Nokian i en pressemelding.

Nokian Rotiiva HT er laget for lettere lastebiler, større SUV-er og varebiler og er også tilgjengelig på det internasjonale markedet denne høsten. Dekket er «pålitelig» enten du kjører på asfalt, grus eller offroad.

Dekk til sport- og nyttekjøretøy

Nokian Tyres utvider sitt produktutvalg med til sammen fem nye SUV-dekk denne høsten. I gummiblandingen tar de blant annet i bruk aromatiske polyamidfibre som også brukes av luftfarts- og militærindustrien. Den ekstra sterke konstruksjonen i sideveggene skal gi slitestyrke og øke sikkerheten når man ferdes under krevende veiforhold.

Nokian Hakka Black SUV og Nokian Hakka Blue SUV, har ifølge Nokian dominert magasintester i både de nordiske landene og Russland. Nokian Hakka Blue SUV er laget for små og mellomstore SUV-er, og Nokian Hakka Black SUV er laget for de største SUV-ene. Det tredje nye SUV-dekket, Nokian Nordman S SUV, skal være «et slitesterkt og komfortabelt valg for eldre og mindre SUV-er».

Det blir også introdusert tre nye produkter til Nokian Line-familien, to av dem til SUV-er: Nokian zLine SUV og Nokian Line SUV. Det tredje dekket er Nokian cLine som er beregnet på varebiler og lastebiler.

I butikken ved årsskiftet

Nokian presenterer de nye produktene i sitt sommerutvalg til nøkkelkunder denne høsten. Dekkene sendes først til forhandlere mot slutten av 2014 for å være tilgjengelige til 2015-sesongen.