Ny Trux-distributør i Tanzania

Etter to lønnsomme år i Tanzania inngår den svenske produsenten av aluminiumstilbehør, Trux, samarbeid med Auto-Sueco Tanzania.

Publisert Sist oppdatert

Det afrikanske selskapet blir distributør av Trux-produkter til Volvo og Renault i Tanzania.

Møte i Dar-es-Salaam

I 2013 leverte Trux over 300 frontbeskyttelser til tanzanianere. I 2014 var svenskene i selskapet på afrikansk besøk for å forsikre seg om at kundene var fornøyde, samt å møte representanter for Auto-Sueco i Dar-es-Salaam.

- Selskapet blir en strategisk viktig partner som kan gi oss et bedre innsyn og smidigere salg av våre produkter i Tanzania og nabolandene, sier Hasse Olsson, plassjef på Trux i Ljusdal.

- Flere vil ha

Joao Dias, plassjef på Auto-Sueco i Dar-es-Salaam, er fornøyd og tror samarbeidet vil gi Trux' produkter et oppsving i regionen:

- Vår erfaring med Trux er positiv, og vi vet at det er mange transportører her som er interessert. Interessen øker etter hvert som flere og flere frontbeskyttere dukker opp langs veiene, sier Dias.

Auto-Sueco Tanzania inngår i det portugisiske konsernet Nors, som har virksomheter innen den globale transportsektoren i Europa, Afrika og Amerika.