Jo Stian Tverberg (t.v.) blir ny administrerende direktør for K. A. Aurstad AS og Aurstadkonsernet fra mars 2018. Til høyre er konsernsjef og hovedeier Cato Aurstad.
Jo Stian Tverberg (t.v.) blir ny administrerende direktør for K. A. Aurstad AS og Aurstadkonsernet fra mars 2018. Til høyre er konsernsjef og hovedeier Cato Aurstad.

Skal ta flere av de større kontraktene

K. A. Aurstad AS og Aurstadkonsernet får ny administrerende direktør. Den nye lederen skal være med på å posisjonere selskapet for større kontrakter.

Publisert Sist oppdatert

Jo Stian Tverberg blir ny administrerende direktør for K. A. Aurstad AS og Aurstadkonsernet fra mars 2018. Jo Stian er sivilingeniør frå NTNU og har lang erfaring fra leverandørindustri og entreprenørbransje. Han kommer fra Tussa Installasjon AS, som han har ledet siden 2011. Han har også styreerfaring både frå næringsliv og offentlig verksomhet.

- Vi har hatt en rekrutteringsprosess med mange gode og kvalifiserte søkere, og har tatt et valg vi er svært godt fornøyde med. Jo Stian har teft for forretninger, solid ledererfaring og er opptatt av menneskene. I årene fremover skal vi utvikle vår kunnskaps- og teknologibase, for å stå sterkere rustet i en fremtid med økt konkurranse og stadig større kontrakter, sier konsernsjef og hovedeier Cato Aurstad.

- Vi har med leveransene våre de siste årene satt spor. Kvaliteten på det vi leverer blir verdsatt av kundene og brukerne. Det er motiverende, og vi posisjonerer oss for å delta i flere av de større kontraktene som nå kommer. Jo Stian har de beste forutsetningene for å lede selskapene i Aurstadkonsernet inn i fremtiden, og jeg ser frem til å samarbeide med ham, fortsetter Cato Aurstad.

Aurstadkonsernet består av maskinentreprenørselskapet K A Aurstad AS og Volda Ørsta Pukkverk AS. Entreprenøren bygger veianlegg, tunneler, flyplasser, kraftverk, kraftlinjer og kommunaltekniske anlegg.

Selskapets virksomhet er rettet mot anbudsmarkedet, og kundene er i hovedsak offentlige infrastruktureiere, kraftsektoren, kommuner og større entreprenører. Firmaet har administrasjon og verksted i Hovden Industriområde i Ørsta kommune. Selskapet har ca. 200 ansatte. Det ble etablert i 1985 og er eid av Cato Aurstad og Kjell Arne Aurstad.