Linn Bjørgan, Lønn og Personal hos Postnord (høyre i bildet) sammen med Gro Merethe Johnsrud, Salgs- og Markedsdirektør i Bluegarden (midten) og Live Fredslund Dølvik Røgler, Prosjektleder i Bluegarden (venstre i bildet)Foto: Bluegarden
Linn Bjørgan, Lønn og Personal hos Postnord (høyre i bildet) sammen med Gro Merethe Johnsrud, Salgs- og Markedsdirektør i Bluegarden (midten) og Live Fredslund Dølvik Røgler, Prosjektleder i Bluegarden (venstre i bildet)Foto: Bluegarden

Bluegarden leverer lønn til Postnord-ansatte

Ny ordning for 1500 ansatte i Postnord.

Publisert

Bluegarden AS inngår avtale om å levere lønn og HR-tjenester til 1500 ansatte i Postnord. Avtalen har en varighet på fem år med opsjon om forlengelse på to år.

Dette skal løse Postnords utfordringer med mange systemer, manglende integrasjoner og mye manuell filhåndtering mellom ulike systemer, skriver Bluegarden i en pressemelding.

- Leverer verdi for Postnord

Postnord fremhever at ved å velge Bluegarden, får de nå en komplett løsning for lønn og HR med alt tilgjengelig på nett og mobil for ansatte og ledere.

- Fra første møte fikk vi forståelse for at Bluegarden var en potensiell samarbeidspartner som skilte seg ut fra øvrige leverandører i markedet. Når vi nå har signert avtale om fremtidig samarbeid vil jeg trekke frem fire konkrete årsaker til at Bluegarden var et klart valg for Postnord, sier Linn Bjørgan, ansvarlig for Lønn og Personal i Postnord.

Bjørgan mener løsningen er markedets beste når det gjelder å effektivisere arbeidsprosesser, selvbetjening, brukervennlige løsninger og mobilitet

- Bluegarden har vist høy profesjonalitet fra første møte, svært god evne til å sette seg inn i våre behov, tydelig og relevant i all kommunikasjon, og med et genuint ønske om å levere verdi for Postnord. Dette har vært helt avgjørende for valget av selskapet som fremtidig samarbeidspartner, sier hun.

Dette er avtalen

I pressemeldingen står det at Bluegarden skal gi Postnord:

  • Én selvbetjent enterprise løsning for ledere, medarbeidere og lønn og HR personell, som vil gi Postnord effektivisering og prosessforbedringer.
  • Automatisk overføring av lønnsdata til lønnssystemet for utbetaling
  • Et medarbeiderregister som bevarer historikk
  • En Onboarding/Outboarding løsning
  • En spesielt god løsning for sykefraværsoppfølging
  • Ett sikkert og felles sted for utarbeidelse og arkivering av digitale dokumenter og personalmapper
  • Ett mobilt og fullintegrert reise- og utleggs-system med saksflyt og automatisk overføring til lønnssystem for godkjenning
  • En løsning som garanterer å være GDPR-kompatibelt

Gro Merethe Johnsrud, salgs- og markedsdirektør i Bluegarden AS, gleder seg til å komme i gang med oppgavene:

- Det har vært en god prosess, og vi er svært stolte over å bli valgt og gitt tillit av Postnord som fremtidig partner. Postnord er en strategisk viktig kunde for oss.Vi gleder oss til å komme i gang og ser frem til et godt partnerskap, sier hun.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS