Metsjö TP3 Box transporthenger med side som kan åpnes hydraulisk og krokøye-tilkobling for blant annet traktor.
Metsjö TP3 Box transporthenger med side som kan åpnes hydraulisk og krokøye-tilkobling for blant annet traktor.

Metsjö lanserer 9-meters lukket henger

Svenske Ivarssons i Metsjö AB lanserer den nye 9 meter lukkede TP3 Box traktorhengeren med side som kan åpnes hydraulisk.

Publisert

TP3 Box skal forenkle logistikken i industri- og landbruksselskaper som har behov for «lukket transport og raskt feste av varene». Hengeren har sin egen hydraulikkenhet og derfor kan dens funksjoner, som åpning av siden, brukes uten traktortilkobling.

Den ni meter lange lagringsplassen er 2,55 meter bred og har en indre høyde på 2,970 meter, med en kubikkkapasitet på 68 kubikkmeter.

Nyttelast på over 27 tonn

Metsjö-hengeren har «kommuniserende rør på akslene», som fordeler lastvekten optimalt og muliggjør 35 centimeter høydejustering. TP3 Box har også for- og bakakselstyring, som sammen skal gi jevn og stabil kjøring selv i tøffe svinger.

Hengeren har 98 cm høyde til lasteplanet med 455/40 22,5 hjul. Nyttelasten i et inngjerdet område eller i off-road terreng er 27.250 kg. Den tekniske lasten er 34.500 kg.

- En av de største vognene

- Med TP3 Box bygger vi en av de største vognene for lukket transport som kan takle svært høy lastvekt, sier Anders Ivarsson.

Han opplyser at produsenten har solgt TP3 Box både til næringer som har behov for et raskt lukket transport-system og bønder som har behov for å kunne transportere produkter i lukkede omgivelser, for eksempel grønnsaksprodusenter.