Norsk Maskinformidling har fått ny mann med på laget. Fra venstre: Aleksander Stople, Kristoffer Bjelland og Kjetil Stople.
Norsk Maskinformidling har fått ny mann med på laget. Fra venstre: Aleksander Stople, Kristoffer Bjelland og Kjetil Stople.

Satser på proffmarkedet

Norsk Maskinformidling øker satsingen på salgsmegling for proffkunder innen anlegg og transport, og har ansatt Kjetil Stople.

Publisert

Norsk Maskinformidling (NMF) har siden 2017 tilbydd kjøp og salg av landbruks- og anleggsmaskiner, utleie av maskiner og salgsmegling for både privatkunder og bedrifter. Med Stople på laget skal det satses enda tyngre salgsmegling for entreprenører innen anlegg og transport.

Kommer fra Volvo Maskin

Stople kommer fra stillingen som distriktssjef i Volvo Maskin, og 1. februar blir han NMFs leder for forretningsområdet kommisjonssalg.

- Denne ansettelsen er en viktig investering for å styrke laget og sikre videre god utvikling, sier NMF-gründerne Aleksander Stople og Kristoffer Bjelland.

- I løpet av de siste årene har vi bygget oss opp et stort nettverk, og vi har en målsetning om å bli en foretrukken aktør for salgsmegling på Vestlandet i årene som kommer. Med Kjetil på laget har vi nå ressursene til å rette oss enda mer inn mot proffmarkedet, og vi sikter oss inn på mer salgsmegling for store og små entreprenører. Med lang erfaring fra bransjen kan han bidra med et stort nettverk, og uvurderlig kjennskap til markedet på hele Vestlandet, sier de.

Mange oppgaver

Som salgsmegler tar Norsk Maskinformidling rollen som selger og megler for de som ønsker å selge maskiner eller utstyr. Det omfatter alt fra verditakst og administrasjon til overlevering, og som en del av pakken melder NMF at de vil tilby gode innbyttemuligheter, finansierings- og transportløsninger.

- Gode løsninger som dette kan ofte være utslagsgivende for å få en god handel. Vår første prioritet er et godt samarbeid med entreprenørene for å få solgt utstyret deres, og sikre en trygg handel for alle parter, sier Kjetil Stople.

Trend

Kommisjonssalg har alltid vært en av Norsk Maskinformidlings forretningsområder, men med nytt mannskap vil selskapet rendyrke denne delen av virksomheten med ytterligere satsing på profesjonelle aktører i anleggs- og transportbransjen.

- Det er økende etterspørsel etter denne tjenesten, og potensialet er stort. Stadig flere ønsker å overlate salgs- og meglingsarbeidet til andre. Vår erfaring er at det ofte lønner seg økonomisk, samt at kundene sparer betydelig med tid og arbeid på å det, sier Bjelland.