Marianne Bergmann Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun tiltrer stillingen 1. september 2019.
Marianne Bergmann Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun tiltrer stillingen 1. september 2019.

Ny administrerende direktør i Mesta

Marianne B. Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun kommer fra en «global lederrolle» i Danske Bank.

Publisert

Røren har bred ledererfaring fra bankvirksomhet. Hun er utdannet jurist og har også bakgrunn som transaksjonsadvokat.

De siste tolv årene har hun arbeidet i Corporates & Institutions i Danske Bank der hun har hatt ulike lederroller, senest en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.

- Jeg har stor tro på at Marianne er riktig person for å ta tak i de muligheter og utfordringer Mesta står overfor framover: bygge stolthet internt, styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Hun er vant med å jobbe i en mannsdominert organisasjon, framstår som en dyktig delegerende leder, er jordnær, forretningsorientert og handlekraftig, sier styreleder John Nyheim.

- Mesta tar del i en viktig samfunnsoppgave hva gjelder sikkerhet og fremkommelighet på veier i Norge og jeg ser frem til å lede Mesta sammen med en meget erfaren og kompetent organisasjon. Jeg er overbevist om at Mesta har gode forutsetninger for å kunne videreutvikle og styrke sin posisjon i årene som kommer, sier Marianne B. Røren.

Marianne B. Røren tiltrer i stillingen 1. september 2019. Fra samme tidspunkt vil konstituert adm.dir. Arne Roald Larssen gå tilbake til sin stilling som regiondirektør Nord.

STILLING LEDIG: