Daglig leder Kai Moen (t.h.) og teknisk sjef Ørjar Kveta ønsker velkommen til «Åpent Hus» torsdag 22. august. Her er duoen avbildet ved firmaets «portstolpe», D&A-hammeren 1200 DP på 12 tonn.
Daglig leder Kai Moen (t.h.) og teknisk sjef Ørjar Kveta ønsker velkommen til «Åpent Hus» torsdag 22. august. Her er duoen avbildet ved firmaets «portstolpe», D&A-hammeren 1200 DP på 12 tonn.

Malleus Maskin runder 20

LIER (AT.no) Malleus Maskin AS runder 20 år. Det markeres med «Åpen Dag» på firmaets hovedanlegg på Gilhus i Lier torsdag 22. august.

Publisert

«Supermarked for anleggsutstyr» er mottoet for firmaet som markedsfører et bredt spekter av anleggsutstyr: Slitestål, riveutstyr, drivstofftanker, asfaltfresere, brøyte-/feieutstyr, komprimeringsutstyr og hydrauliske slaghammere, for å nevne noe. Sistnevnte er et av firmaets hovedprodukter med merkene Epiroc - og koreanske D&A som firmaet er importør av.

Malleus hadde postadresse Drammen frem til desember 2016 da firmaet flyttet inn i nye lokaler på Gilhus i Lier. Bygningsmassen på ca. 700 kvadratmeter var imidlertid litt for «snaut», og før innflyttingen hadde Malleus utvidet med et nytt tilbygg på ca. 400 kvadratmeter. I tilbygget utføres vedlikehold av hydraulikkhammere og reparasjonssveising av skuffer og annet anleggsutstyr. I 2008 opprettet firmaet også Malleus Utleie AS.

Kjøpt to tomter

Hvor lenge Malleus blir værende i nåværende lokaler på Gilhus, er foreløpig ikke avklart. Men Gilhus er tiltenkt brukt til fremtidig boligutbygging. Derfor har Malleus kjøpt to tomter i nabokommunen Røyken.

Malleus Maskin har i de seinere år hatt en kraftig vekst og omsatte ifjor for 103 mill. kroner. Omsetningen første halvår i år ligger høyere enn på samme tid ifjor. Malleus Maskin AS har i dag har 10 ansatte. – Vår målsetting er fortsatt vekst, og da vil vi også ha behov for flere ansatte, sier firmaets daglig leder Kai Moen som opplyser at det blir servert grillmat på «Åpen Dag». Det vil også delta andre utstillere, og det loves mange gode tilbud.