Tre maskinforhandlere stilte ut maskiner på Malleus Maskins «Åpen dag». Fra venstre: Kjetil Deinboll (Pon Equipment), daglig leder Kai Moen (Malleus Maskin AS), Jonas Nelson (Volvo Maskin) og Jon Ølstad (Beck Maskin AS).

Våt 20-årsdag

LIER (AT.no): Værgudene var ikke på Malleus Maskins side da firmaet markerte sin 20-årsdag med «Åpen Dag» på sitt hovedanlegg på Gilhus i Lier torsdag 22. august. Det «bøttet» ned store deler av dagen, men 150 besøkende var innom i «øs-pøs-været».

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi er godt fornøyd med besøket. Vi serverte godt over hundre hamburgere og en haug med pølser, og det ble noen salg også, sier daglig leder Kai Moen i Malleus Maskin AS.

Lier-firmaet som omtaler seg selv som et «supermarked for anleggsutstyr», markedsfører et bredt spekter av anleggsutstyr:

Slitestål, riveutstyr, drivstofftanker, asfaltfresere, brøyte-/feieutstyr, komprimeringsutstyr og hydrauliske slaghammere for å nevne noe. Sistnevnte er et av firmaets hovedprodukter med merkene Epiroc - og koreanske D&A som firmaet er importør av.

De første gjestene er ankommet. I løpet av dagen var 150 gjester innom.

Alt utstyret var stilt ut, og firmaet hadde også invitert «gjesteutstillere» til 20-årsdagen. Pon Equipment, viste en Cat-hjullaster, Beck Maskin AS stilte ut en 8-tonns Kobelco-graver og Volvo Maskin viste to maskiner. Skuffeprodusenten SMP og SG Finans var også på plass.

STILLING LEDIG:
I firmaets bruktavdeling inngår også en Hägglunds BV206 beltevogn.
Powered by Labrador CMS