Beate Solem.
Beate Solem.

Beate Solem ny administrativ koordinator

Beate Solem (44) er ansatt i en nyopprettet stilling som Administrativ koordinator i Glass og Fasadeforeningen.

Publisert

- Jeg ser frem til å møte nye utfordringer i en spennende og dynamisk bransje, og gleder meg til å møte fagfolket på Fagdagen 16. oktober, sier Solem.

Beate Solem kommer fra stilling i Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD), og har videre erfaring fra organisasjonsarbeid i Norges Blindeforbund.

Som administrativ koordinator i foreningen vil Solem jobbe gjennom alle foreningens virksomhetsområder, og hun får mange og varierte oppgaver i den daglige driften. Ikke minst innenfor forberedelser og praktisk tilrettelegging og gjennomføring av foreningens kurs, arrangementer og møter.

– Drift av foreningen og alle oppgaver som utføres handler om å yte service overfor medlemsbedriftene. Vi skal bli enda mer systematiske og målrettede i vår dialog med medlemsbedriftene. Samtidig skal jeg bidra til at vi videreutvikler interne rutiner og prosesser. Mine nye kollegaer og fagansvarlige i administrasjonen skal fokusere mer på nettopp foreningens rådgivningstjenester, kurs- og utdanningsvirksomhet og ikke minst fagutdanningen i glassfaget, sier Solem.