Kontrakten har en varighet på fire år med mulighet for to ganger ett års forlengelse. Totalt har avtalen en verdi på 81 millioner kroner dersom opsjonene utløses.

Transportavtale på flere titalls millioner kroner

Transport-formidlingen SA har vunnet ny kontrakt for Oslo kommune.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De neste fire årene skal sju biler fra Transport-formidlingen, med hovedkontor i Østre Aker vei 255 i Oslo, gå inn i faste oppdrag for Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune.

Vann- og avløpsetaten er en av de største etatene i Oslo. De har ansvaret for rent vann til byens innbyggere og sørger for håndtering og rensing av avløpet. Med mange driftssteder, har etaten stadig behov for vedlikehold og utbedringer. Det kan blant annet bety tilkjøring og bortkjøring av masser i forbindelse med arbeider på vann- og avløpsnettet i hovedstaden.

Transport-formidlingen SA skal levere lastebiler, henholdsvis tipp- og kranbiler med og uten henger og inkludert sjåfør. Sju biler som skal gå inn i faste oppdrag for Vann- og avløpsetaten.

Moderne kjøretøy

- Vi vil løse oppdraget med moderne kjøretøy med Euro 6-motorer. Disse motorene er de mest miljøvennlige forbrenningsmotorene som er på markedet. Dessverre er det ikke mulig å løse denne typen oppdrag med elektriske trekkvogner og kjøretøy ennå, sier Tore Alm, Salg - og markedssjef i Transport-Formidlingen SA.

Avansert teknologi i Euro 6-motorene skal sørge for at det er minimalt med utslipp NOx fra bilene.

Miljøvennlig drivstoff

- Vi ønsker alltid å løse oppdragene våre på den mest mulig miljøvennlige måten. Bilene som skal kjøre for Oslo kommune bruker HVO-diesel fra Eco-1. Dette er drivstoff som ikke tilfører ny CO2 i atmosfæren, forteller Tore Alm.

Kontrakten har en varighet på fire år med mulighet for to ganger ett års forlengelse.Totalt har avtalen en verdi på 81 millioner kroner dersom opsjonene utløses.

Transport-formidlingen SA startet arbeidet på kontrakten 13. januar med åtte biler ute på veiene.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS