Har arbeidet på høytrykk i 30 år i Norge

Kaeser Kompressorer AS, datterselskap av det tyske konsernet Kaeser Kompressoren SE, ble etablert 31. januar 1990.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det norske selskapet hadde i oppstartsåret sju ansatte, fire forhandlere og en omsetning på 4,1 millioner kroner. I dag teller de 47 ansatte, har et landsdekkende service- og forhandlernettverk og en årsomsetning på ca. 170 millioner kroner.

De ansatte på hovedkontoret og et knippe ansatte stasjonert i enkelte regioner rundt om i landet, i tillegg til autoriserte forhandlere ute i distriktene, har som mål at hjelpen aldri skal være langt unna - døgnet rundt.

- Målrettet fokus på pålitelighet, energieffektivitet og forebyggende vedlikehold, er en del av oppskriften på Kaesers suksess. Dette danner grunnlaget for det aller viktigste: Størst mulig kundetilfredshet, står det i en pressemelding fra selskapet i forbindelse med jubileet.

Markedskoordinator hos Kaeser Kompressorer AS, Cathrine Brich, med jubileumsfane på Arctic Entrepreneur 2020 på Gardermoen.

I januar 1993 åpnet Kaeser sitt eget bygg – Trykkluftsenteret i Vestby. I 2006 ble bygget totalrenovert og i 2018 ble bygget igjen oppgradert med påbygg av en helt ny 3. etasje.

Med dette fikk Kaeser sitt eget «Smart-hus», basert på energiledelse, sertifisert iht. ISO 50001.

Den internasjonale standarden ISO 50001 står for energiledelse, og omhandler samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon.

Kaesers produktportefølje dekker alt fra den minste lille stempelkompressoren til de største skruekompressorene og blåsemaskinene.

Slik så bygget ut da det først ble bygget.
Powered by Labrador CMS